Klinsman kandidat za selektora Južne Koreje

Nemački trener je vodio selekcije Nemačke i SAD, a bio je trener Bajerna i Herte

23.02.2023. 19:00
  • Podeli:
Jirgen Klinsman-1667745263889.webp Foto: Profimedia

Nemački trener Jirgen Klinsman (58) najozbiljniji je kandidat za novog selektora fudbalske reprezentacije Južne Koreje, prenosi "Kiker".

Nemački mediji tvrde da su u toku pregovori između Klinsmana i predstavnika Fudbalskog saveza Južne Koreje.

Nemački trener nije želeo da komentariše ove informacije.

Fudbalska reprezentacija Južne Koreje je trenutno bez selektora, pošto je Paolo Bento podneo ostavku u decembru prošle godine posle poraza od Brazila u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru.

"Kiker" tvrdi da je Klinsman u prijateljskim odnosima sa Mihaelom Milerom, koji je nedavno imenovan za tehničkog direktora FS Južne Koreje.

Klinsman je vodio selekcije Nemačke i SAD, a bio je trener Bajerna i Herte. On je bez angažmana od od februara 2020. godine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()