Klop kritikovao navijače Liverpula: Ako nisi u pravoj formi, daj svoju ulaznicu nekom drugom

Da sam ja bio na tribinima, bio bih naoštren hiljadu odsto, kaže nemački trener

21.12.2023. 16:08
  • Podeli:
Jirgen Klop-64c8d1f62e09c.webp Foto: Profimedia

Menadžer FK Liverpul Jirgen Klop kritikovao je navijače svog tima zbog loše atmosfere koju su napravili na "Enfildu" tokom četvrtfinalne utakmice Liga kupa protiv Vest Hema, prenosi Skaj sports.

Fudbaleri Liverpula su se plasirali u polufinale Liga kupa, pošto su na svom terenu savladali Vest Hem sa 5:1. 

Utakmici je prisustvovalo 57.332 navijača, pošto je proširena tribina "Enfild roud stenda".

"Moram da kažem, kada su u prvom poluvremenu momci igrali izuzetno dobro, nisam bio zadovoljan atmosferom na tribinama. Ne pitam ljude, šta želimo? Promenili smo mnogo stvari, dominirali smo protiv Vest Hema kao ludi. Propustili smo neke šanse. Da sam ja bio na tribinima, bio bih naoštren, hiljadu odsto. Ne znam da li je prošla utakmica protiv Mančester junajteda bila toliko loša da moramo da se izvinjavamo što ih nismo razbili", rekao je Klop.

Dobar predlog Klopa za derbi Premijer lige

Liverpul će u subotu dočekati ekipu Arsenala u 18. kolu Premijer lige.

"Potreban nam je "Enfild" u subotu. Arsenal nije igrao ove nedelje, pripremaju se za utakmicu i svi koji znaju ponešto o njima, znaju da će biti spremni. Treba nam naoštren "Enfild" od prve sekunde. Ako je to previše fudbala u decembru, ne znam. Žao mi je što moramo da igramo. Ali ako nisi u pravoj formi, daj svoju ulaznicu nekom drugom", istakao je Klop.

Fudbaleri Arsenala se nalaze na prvom mestu na tabeli sa 39 bodova, dok je Liverpul drugi sa 38.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()