Klop: Nemoguće je da rešimo problem tokom prelaznog roka

U ovom trenutku, četiri naša ofanzivna fudbalera su van terena, ako dovedemo još jednog šta ćemo sa njim za dva meseca, kaže trener Liverpula

13.01.2023. 18:47
  • Podeli:
jurgen klopp_profimedia-1666172221172.webp Foto: Profimedia

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da za njegov klub nije rešenje angažovanje novih fudbalera u zimskom prelaznom roku, prenosi "Skaj sport".

Liverpul je trenutno sedmi na tabeli Premijer lige sa 28 bodova, dok prvoplasirani Arsenal ima 44.

"U ovom trenutku, četiri naša ofanzivna fudbalera su van terena. Ako kupimo još jednog, kada se svi oporave od povreda, onda ćemo imati sedam napadača", rekao je Klop.

Liverpul ove sezone ima problema sa povređenim fudbalerima pošto su van terena Luis Dijaz, Artur, Diogo Žota, Džejms Milner, Roberto Firmino i Virdžil van Dajk.

"Nismo mogli da ih sve stavimo na listu igrača za Ligu šampiona. Ne možete da rešite problem u prelaznom roku, jer imate dosta povređenih igrača. U našoj najboljoj sezoni nismo imali mnogo povreda. Međutim, sada ih imamo i moramo nekako da se nosimo sa tim", dodao je menadžer Liverpula.

Liverpul će sutra gostovati ekipi Brajtona u 20. kolu Premijer lige.

"U ovom trenutku nismo zainteresovani za fudbalsko tržište. Ako se pojavi neki interesantan igrač, reagovaćemo, ali mislim da smo u specifičnoj situaciji i da se to neće dogoditi", zaključio je Klop.

Liverpul će u osmini finala Lige šampiona igrati protiv Reala.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()