Klop se nada: Liverpulu potrebna pojačanja

Klub s "Enfielda" je sada na tržištu u potrazi za centralnim veznim igračem

30.07.2023. 10:15
  • Podeli:
Jirgen Klop Foto Profimedia.jpg Foto: Profimedia

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegova ekipa mora dodatno da se pojača pre kraja prelaznog roka, posebno u veznom redu jer je Fabinjo u pregovorima s Al Itihadom.

Redse su već napustili Džejms Milner, koji se pridružio Brajtonu i kapiten Džordan Henderson, koji će iduće sezone igrati u Al Itihadu čiji je trener legendarni kapetan Liverpula Steven Džerard.

“Jasno je da moramo nešto da učinimo. Radimo na rešenjima, očito je da ćemo dovesti veznog igrača", rekao je nemački strateg i dodao:

“Fabinjov transfer još nije u potpunosti dogovoren. On nije sa ekipom i jasno je da pregovori napreduju, ali koliko znam oni još traju”.

Liverpul je već letos značajno pojačao vezni red dovođenjem Dominika Szoboslaija iz Lajpciga i Aleksisa Mek Alistera iz Brajtona. Klub s "Enfielda" je sada na tržištu u potrazi za centralnim veznim igračem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()