Klop se oglasio o potencijalnom nasledniku: Ako dođe, biće odlično rešenje za menadžera Liverpula

Aktuelni strateg "redsa" naveo je i da nije uključen u proces traženja čoveka koji će ga zameniti na klupi engleskog velikana

26.04.2024. 15:32
  • Podeli:
jurgen-klopp-reuters.jpg Foto: Reuters

Menadžer fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da smatra da bi njegov potencijalni naslednik Arne Slot bio odlično rešenje za klupu šestostrukog prvaka Evrope. 

"Nisam uključen u proces traženja mog naslednika, samo da to razjasnim. Ali Slot mi se mnogo sviđa, ako je on taj i ako želi da prihvati posao, bio bi odlično rešenje", rekao je Klop na današnjoj konferenciji za medije upriličenoj pred sutrašnje gostovanje ekipi Vest Hema u okviru 34. kola Premijer lige. 

Nastavio je Klop da hvali 45-godišnjeg trenera Fejenorda koji je po pisanju engleskih medija glavni kandidat da preuzme mesto menadžera "crvenih".

"Sviđa mi se način na koji njegov tim igra fudbal. Neki ljudi koje poznajem, znaju ga, ja ga još ne poznajem. Kažu mi da je on zaista dobar kao osoba i to mi se mnogo sviđa. Ako prihvati da dođe ovde, čeka ga veoma uzbudljiv posao", zaključio je Nemac koji će na kraju sezone napustiti klub sa Enfilda. 

Klop (56) je 2015. godine preuzeo Liverpul i sa klubom za devet godina osvojio Ligu šampiona (2019), Premijer ligu (2020), FA Kup (2022), dva Liga Kupa (2022. i 2024), Svetsko klupsko prvenstvo (2019) i Evropski Superkup (2019). Izgubio je dva finala Lige šampiona od Reala (2018. i 2022) i jedno finale Lige Evrope od Sevilje (2016).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()