Koliko je stradala vila Luke Modrića u nevremenu: Biće mnogo posla pred letnju sezonu

Ovakvo nevreme mnogi meštani su prvi put doživeli

12.03.2024. 16:04
  • Podeli:
luka modric reuters-650bed6bdebb4.webp Foto: Reuters

Olujno nevreme, s jakim jugom i velikim količinama padavina, pogodili su zadarsko područje od ranoga jutra u ponedjeljak, 11. marta.

Velike materijalne štete se sabiraju dan kasnije, a u tome je stradala i luksuzna vila fudbalera Real Madrida i reprezentativca Hrvatske Luke Modrića, u Kožinama, kod Zadra.

Ovakvo nevreme u Zadru mnogi meštani su prvi put doživeli. Padavine su bile tolike da su paralisale grad i okolinu. 

"Na zadarskom području od nedjelje veče do ponedeljka ujutro pale su velike količine kiše, 164 litara po kvadratnom metru. Poplavljeni su gotovo svi delovi Zadra, a olujni jugo je od kopna odsekao većinu ostrva", rekao je Anđelko Vidović, čovek koji vodi Meteorološku stanicu u Zadru.

Nastradala je i vila Luke Modrića, odnosno staze oko kuće koje su bukvalno pucale, a voda se slivala niz rupe. 

Luka Modrić svako leto, slobodno vreme, provede sa porodicom i prijateljima u Kožinama. Meštani ga obožavaju, a oni koji su imali prilike tamo da ga sretnu svedoče o njegovoj ljubaznosti i strpljenju da se slika sa svakim zainteresovanim turistom. Neretko izađe izpred vile na ulicu i igra fudbal sa svojom decom, ali i decom iz komšiluka. 

Svoju kuću na moru Modrić je poslednji put posetio letos, kada je jahtom plovio po Jadranskom moru.

Majstori će imati pune ruke posla pred novu letnju sezonu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()