Kolorado: Gol protiv Vojvodine je za dve najdraže osobe u mom životu

Fudbaler Partizana je srećan što mu se nedavno u Beogradu priključila i porodica

22.05.2023. 15:52
  • Podeli:
Andreas Kolorado-63dbc42e868d3.webp Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Andres Kolorado posvetio je gol u remiju protiv Vojvodine (2:2) sinu i supruzi, koji su mu se nadavno priključili u Beogradu.  

"Ovo je veoma poseban gol za mene, jer mi je prvi sa ovim sjajnim timom. Zbog toga sam veoma srećan, ali sam tužan zbog rezultata. Osećam da smo zaslužili više od onoga što smo prikazivali. Izuzetno sam srećan sa timom, osećam da smo svaki put bolji i da će nam se sve vratiti u sledećoj sezoni", optimističan je Kolumbijac.

Kolorado je srećan što mu se nedavno u Beogradu priključila i porodica. 

"U Beogradu se i moja porodica i ja osećamo veoma dobro. Grad je prelep, miran i ima mnogo stvari u kojima može da se uživa. Slobodno vreme uvek provodim sa njima, sa suprugom i sinom, koji su najvažniji u mom životu i zato njima posvećujem gol protiv Vojvodine", rekao je Kolorado.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()