Komemoracija povodom smrti Marka Valoka u četvrtak na stadionu Partizana

Sa klubom je osvojio jednu titulu državnog prvaka i tri Kupa

30.09.2024. 15:55
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

Komemoracija povodom smrti Marka Valoka održaće se u četvrtak u 11 časova u prostorijama Fudbalskog kluba Partizan, a sahrana u 15 časova na Zemunskom groblju, saopštio je danas Partizan.

 Valok, bivši jugoslovenski fudbaler i trener i legenda "crno-belih" preminuo je u Zemunu u 97. godini života.

On  je za Partizan  od 1947. do 1959. godine, odigrao 169 mečeva i postigao 90 golova.

Sa klubom je osvojio jednu titulu državnog prvaka i tri Kupa.

Valok je rekorder po broju postignutih golova u "večitim derbijima" sa 13 golova u mreži Crvene zvezde, dok je za reprezentaciju SFR Jugoslavije odigrao šest utakmica i postigao tri gola.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()