Konačno dobre vesti za Partizan: Dinamo ostao bez veziste pred utakmicu

Malo olakšanje za crno-bele

22.07.2024. 15:35
  • Podeli:
partizan-666fff1e7663a.webp Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Stigle su dobre vesti za Partizan pred prvu utakmicu sa Dinamom iz Kijeva, koja se igra u utorak u Poljskoj.

Naime, ukrajinski vicešampion je objavio da trener Oleksandr Šovkovski neće moći da računa na vezistu Vladimira Šepeljeva, koji je povredio skočni zglob.

Ne navodi se koliko će biti odsutan sa terena, a inače radi se o igraču koji je uglavnom bio standardan prošle sezone.

Pošto je Dinamo objavio već spisak igrača prijavljenih za meč sa Partizanom, a na kom se nalazi Šepeljev, trener Šovkovski će moći da računa na 23 igrača.

Podsećanja radi,  prva utakmica drugog kola kvalifikacija za LŠ između fudbalera Partizana i Dinama igraće se sutra od 20 časova u Lublinu, dok je revanš 31. jula u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()