Konj dobio trenera: Legenda Partizana sela na mesto Aleksandra Stanojevića

Već je radio u turskom klubu

16.01.2024. 15:33
  • Podeli:
Fahrudin Omerović-65a68b762b256.webp Foto: FK Konyaspor

Legendarni golman Partizana Fahrudin Omerović (62) imenovan je za trenera turskog Konja, vest je koju je potvrdio prvoligaš Turske

Poznati igrač beogradskog crno-belog tima, još iz vremena Jugoslavije, nasledio je na klupi Hakana Keleša, koji je preuzeo ekipu kada je Aleksandar Stanojević dobio otkaz. 

Omerović je potpisao ugovor do kraja sezone, sa ciljem da ode iz zone ispadanja, odnosno da obezbedi opstanak u prvoj ligi Turske. Stigao je, inače, u poznatu sredinu jer je u Konju već bio angažovan kao pomoćnik u nekoliko navrata, a najviše je sarađivao sa Ajkutom Kodžamanom.

Čuveni golman je ostao da živi u Turskoj od kada je završio igračku karijeru u Istanbulu. On je u Partizan stigao 1984. godine i branio za njega osam sezona. 

Tokom trenerske karijere samostalno je vodio Malatiju i Ankaru, dok je pomoćnik bio još i u Ankari, Fenerbahčeu i Bašakšehiru.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()