Kraj jedne ere: Legenda Atletik Bilbaa napušta klub posle 15 godina

Odigrao je za Bilbao 557 utakmica u svim takmičenjima i postigao 75 golova

24.04.2024. 14:34
  • Podeli:
iker munijan-6628fb7ca00fd.webp Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos

Kapiten fudbalera Atletik Bilbaa Iker Munijain saopštio je danas da u junu napušta klub posle 15 godina.

Kako je objavljeno na sajtu kluba, Munijain je čelnicima saopštio da će u junu, kad mu istekne tekući ugovor, napustiti stadion San Mames.

Vezni fudbaler nije saopštio gde će nastaviti karijeru. Munjajin (31) je celokupnu profesionalnu karijeru proveo u Atletiku, sa kojim je prošlog meseca osvojio prvi trofej - Kup kralja.

Odigrao je za Bilbao 557 utakmica u svim takmičenjima i postigao 75 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()