Kralj: Očekuju nas dva interesantna meča protiv Šerifa

Pored povratka nekih igrača iz povrede imaćemo i nekoliko pojačanja do februara, rekao je posle žreba sportski direktor Partizana

07.11.2022. 15:16
  • Podeli:
FK Partizan logo-1666683241499.webp Foto: FK Partizan

Sportski direktor FK Partizan Ivica Kralj izjavio je da fudbalere crno-belih očekuju dva interesantna meča protiv Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencija.

"Kao što smo govorili i pre žreba, koja god ekipa da dođe očekuje nas velika borba. Svaki učesnik ima ambiciju da se plasira u naredno kolo. Protivnik nam je Šerif, rival protiv kojeg sam i ja igrao pre dvadesetak godina i tada smo dobro prošli. Sa druge strane znamo da je Šerif igrao protiv Crvene zvezde prošle godine i znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi. Očekuju nas dva interesantna meča", rekao je Kralj.

On je najavio da će se Partizan pojačati u zimskom prelaznom roku.

"Imamo prednost što nam se vratio Danilo Pantić posle osam meseci pauze. Biće tu i ostali igrači koji se oporavljaju posle zdravstvenih problema, a sigurno će biti i nekoliko pojačanja te će Partizan u taj dvomeč ući jači nego što je danas", dodao je Kralj.

Šerif će biti domaćin u prvom meču koji će biti odigran 16. februara naredne godine, dok je revanš duel nedelju dana kasnije u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()