Kramarić: Teško je rečima opisati šta Luka Modrić znači za hrvatski, evropski i svetski fudbal

Dalić je trener kog odlikuje smirenost i ispravna odlučnost, rekao je reprezentativac Hrvatske

21.10.2022. 09:03
  • Podeli:
luka modric-profimedia-1664624709052.webp Foto: Profimedia

Napadač Hofenhajma i fudbalske reprezentacije Hrvatske Andrej Kramarić izjavio je u intervjuu za zvanični sajt FIFA da smatra da predstojeći Mundijal u Kataru neće biti poslednji za kapitena "kockastih" i vezistu Real Madrida Luku Modrića (37).

"Teško je rečima opisati šta on znači za hrvatski, evropski i svetski fudbal. Ono što je on učinio u karijeri je neponovljivo. Sve te godine u Realu i reprezentaciji, da ne spominjemo i osvajanje Zlatne lopte, to su neverovatna dostignuća. Zadovoljstvo je s njim deliti svlačionicu, igrati i trenirati. Ne mislim da će ovo biti njegovo poslednje Svetsko prvenstvo. Sudeći po tome kako se oseća na terenu, on može da igra još dugo", izjavio je Kramarić za zvanični sajt FIFA.

Fudbaler Hofenhajma govorio je i o selektoru Zlatku Daliću koji je Hrvate pre četiri godine u Rusiji odveo do finala u kom su poraženi od Francuske sa 4:2.

"On je sjajan trener koji je ostvario najveći uspeh u istoriji našeg fudbala. Odlikuje ga smirenost i donošenje dobrih odluka pre i nakon utakmice. Ono što je on napravio u Rusiji nikad neće biti zaboravljeno. Uvek će biti najbolji selektor u našoj istoriji", rekao je bivši fudbaler Dinama, Rijeke, Lokomotive Zagreb i Lestera.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske takmičiće se na Svetskom prvenstvu u F grupi sa Belgijom, Kanadom i Marokom.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()