Kramarić pred Albaniju: Oni će biti 300 odsto motivisani, želimo pobedu

U prvom meču Hrvati su poraženi od Hrvatske

17.06.2024. 19:03
  • Podeli:
Kramaric prst_Reuters-1669573499100.webp Foto: Reuters

Napadač Hrvatske Andrej Kramarić rekao je da njegova ekipa protiv Albanije traži pobedu. Kako je istakao tri boda sa te utakmice Evropskog prvenstva ključna.

"Ne razmišljam o tome koliko bodova potrebno za prolaz, svaka utakmica je najvažnija, iduća je najbitnija. Tražimo pobedu, kratko i jasno. Tri boda su ključna", rekao je Kramarić na konferenciji za novinare u Nojrupinu.

Posle poraza od Španije (3:0) u prvom kolu Grupe B Evropskog prvenstva, Hrvatska će u sredu u drugom kolu igrati protiv Albanije.

Kramarić je kazao da su igrači razgovarali međusobno nakon utakmice sa Španijom, ali i da su brzo okrenuli Albaniji.

"Razgovarali smo međusobno, nije to bilo tako loše kao rezultat. To je fudbal, nije to bilo tako kritično kako se piše. Ta tema nas više ne zanima, fokus je na sledećoj utakmici", rekao je on.

FOTO:  SANJIN STRUKIC/PIXSELL

Hrvatska je bila u sličnoj situaciji i na poslednjem Evropskom prvenstvu kada je izgubila od Engleske, ali je ipak prošla grupu.

"Igramo svaki treći, četvrti dan, nekada ti fudbal daje, a nekad uzima. Voleli bismo da se ova grupna faza završi na najlepši način. Pokušaćemo da ostanemo što duže na turniru, da uživamo u ovom okruženju i podršci. Bilo bi šteta da ne iskoristimo domaće prvenstvo", naveo je napadač Hofenjahma.

Kramarić je istakao da očekuje dobro organizovanu i motivisanu Albaniju.

"Gledali smo njihovu utakmicu sa Italijom, biće to slična utakmica. Organizovano će se braniti, a mi ćemo tražiti zone u kojima možemo da budemo opasni. Oni će biti 300 odsto motivisani, neće biti laka utakmica. Teško je probiti defanzivnog protivnika, strpljenje će biti jako važno", rekao je on.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()