Kraso nakon odlaska govorio o problemima u Zvezdi: Bahar je pogoršao stvari

Otvorio dušu nakon prelaska u Pariz

17.07.2024. 16:00
  • Podeli:
Žan Filip Kraso-64aff483e0593.webp Foto: FK Crvena zvezda

Filip Kraso je u redove Crvene zvezde doveden kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se dokaže na pravi način u crveno-belom dresu.

Prešao je ovog leta u redove Pariza, a ostao je utisak da na Marakani nije pokazao sve što je umeo.

Sada je pred njim novi izazov, o čemu je govorio za francuske medije.

"Ne smatram da sam napravio korak unazad povratkom u drugu ligu Francuske. Naprotiv, ambijent koji poznajem sigurno će mi pomoći da ponovo osetim zadovoljstvo igranja. Želeo sam da ponovo postanem važan za svoj tim", počeo je Kraso.

Kako ističe, nije želeo da bude zamena...

"Dao sam prioritet ulozi. Ne može u fudbalu da se predvide stvari, ali potpuno je drugačije doći u klub kao starter i braniti svoje mesto. Mnogo je to lakše nego stići kao alternativa i boriti se. Ovde sam dobio garancije da ću igrati, što ne bi bio slučaj u Ligi 1. Da sam hteo da budem zamena ostao bih u Crvenoj zvezdi".

Bilo je i nesuglasica sa Barakom Baharom...

"U oktobru sam bio prvi strelac tima. Postigao sam sedam golova, imao tri asistencije. Kada je trener počeo da me stavlja na klupu, verovao sam da želi da me odmori za Ligu šampiona. Međutim, i tamo me je stavljao na klupu. Otišao sam kod njega da konstruktivno pričamo. Pitao sam ga šta treba da popravim, šta su mi nedostaci. Pričao mi je o odbrani. I to u periodu kada sam postizao golove. Nisam ga razumeo. Na kraju je ta rasprava samo pogoršala stvari".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()