Kros želi da osvoji EP: Verujem da kraj neće da bude u petak

Fudbaleri Nemačke će se sutra u četvrtfinalu EP sastati sa Španijom

04.07.2024. 12:34
  • Podeli:
toni kros-66867a3e4a2d6.webp Foto: AP Photo/Hassan Ammar

Fudbalski reprezentativac Nemačke Toni Kros izjavio je da je glavni cilj njegovog tima osvajanje titule na Evropskom prvenstvu.

Fudbaleri Nemačke će se sutra u četvrtfinalu EP sastati sa Španijom.

"Ulaskom u četvrtfinale EP ostvarili smo minimalni cilj, a glavni je osvajanje EP", rekao je Kros, prenosi Hina.

On je ranije najavio da će po završetku EP okončati igračku karijeru.

"Ovog leta igram svoje poslednje mečeve na fudbalskim terenima. Međutim, verujem da kraj neće da bude u petak. Kao i svi u reprezentaciji verujem u pobedu protiv jake Španije. Imamo veliku želju da osvojimo EP. Mislim da smo sposobni za osvajanje titule bez obzira ko će nam na tom putu biti protivnik", naveo je Kros, koji je za reprezentaciju Nemačke odigrao 113 utakmica i postigao je 17 golova.

Utakmica između Nemačke i Španije biće odigrana sutra od 18 sati u Štutgartu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()