Krstajić novi trener Makabija

Kao grom iz vedra neba stigla je vest iz Izraela da trener Mladen Krstajić preuzima klupu Makabija iz Tel Aviva.

09.12.2021. 11:36
  • Podeli:
Mladen Krstajić Profimedia 04218995220.jpg Foto: Profimedia

Srpski stručnjak seda na klupu sa ambicijom da vrati ekipu u vrh tabele, iako u ovom trenutku ima 10 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Hapel Ber Ševa.

 Njega i njegov stručni štab koji dovodi sa sobom (Vladimir Radenković, Stefan Janković i profesor Marko Stojanović) očekuje debi na terenu u ponedeljak, protiv Hapoela Hadere

Predsednik kluba Mič Goldahar poželeo je Krstajiću dobrodošlicu i istakao da ispunjava sve kriterijume kluba. 

“Mladen ima sve kvalitete koje cenimo mi u Makabiju: radnu etiku, profesionalizam i želju za pobeđivanjem. Te osobine su lansirale Krstajića u vrh evropskog fudbala i klub će sa njim ostvariti svoje ciljeve. Želimo dobrodošlicu Mladenu i njegovim saradnicima. Svi zajedno ćemo im biti najveća podrška“, rekao je Goldahar za klupski sajt.

 I Krstajić se, preko klupskog sajta, prvi put obratio javnosti. Izrazio je zahvalnost čelnicima Makabija na ukazanom poverenju

 “Hvala predsedniku Miču na ukazanom poverenju da vodim Makabi. Meni je čast što sam se pridružio najpoznatijem klubu u Izraelu, koji ima svoju istoriju i tradiciju. Kao što sam to činio tokom celog života, radiću naporno, predano i jedva čekam da počnem, jer je mnogo posla ispred mene“, rekao je Krstajić.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()