Kurtoa povređen napustio zagrevanje

Pola sata pred početak meča belgijski golman je ispao iz tima

05.02.2023. 14:50
  • Podeli:
Tibo Kurtoa-63dfb338cb6a7.webp Foto: Profimedia

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa napustio je zagrevanje pred meč sa Majorkom i, prema pisanju reportera sa terena, neće se vraćati u igru. 
Belgijanac je osetio nelagodu u levoj preponi i, posle dogovora sa lekarskom ekipom, odlučeno je da odmori do detaljnih testiranja.

Belgijanac je u poslednjem trenutku ispao iz sastava. U ponedeljak će obaviti odgovarajuće preglede kako bi se utvrdila težina povrede. 

Ovo je druga povreda u sezoni golmana Reala, prvi put je bio van terena 18 dana između septembra i oktobra. Šest utakmica je propustio zbog problema sa išijasom zbog kojih je propustio dve utakmice protiv Šahtjora u Ligi šampiona i prvenstvene utakmice protiv Osasune, Hetafea, Barselone i Elče

Protiv Majorke na golu Real Madrida stajaće Andrij Lunjin, Ukrajinac koji ima podršku prvog čuvara mreže koga je uspešno menjao dok je bio odsutan. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()