Lajpcig u velikom problemu pred Zvezdu

Marko Roze na mukama

07.11.2023. 11:14
  • Podeli:
timo verner lajpcig tanjug ap-654a0ddb66d29.webp Foto: Tanjug/Ap/Jan Woitas

Fudbaler Lajpciga Timo Verner neće zbog infekcije igrati protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu grupe G Lige šampiona, saopštio je nemački klub na društvenim mrežama.

"Timo je toliko bolestan, ima infekciju i neće biti spreman da zaigra", potvrdio je trener Lajpciga Marko Roze.

Pod upitnikom je i nastup Jusufa Poulsena.

"Jusi ima izvestan problem sa primicačem", otkrio je Roze.

Danac je trenirao na stadionu Crvene zvezde odvojeno od ostatka tima, a da li će igrati Roze će odluku doneti pre početka meča.

Utakmica između Crvene zvezde i Lajpciga biće odigrana večeras od 21 sat na stadionu Rajko Mitić u Beogradu.

Prvo mesto na tabeli grupe G drzi Mančester siti sa devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang Bojs i Crvena zvezda po jedan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()