Laporta o potencijalnim trenerima Barselone: Ne isključujem Markeza

Za sve se "pita" Deko

02.02.2024. 11:55
  • Podeli:
djoan-laporta-pixsell.jpg

Glavna sportska tema u Španiji je ko će naslediti Ćavija Ernandesa na klupi Barselone. Da bi stao na put svim spekulacijama oglasio se, tim povodom, predsednik kluba Đoan Laporta. Ali prema svemu sudeći uneo je još više sumnji.

"Novi menadžer? O tome mora da odluči Deko. Onaj ko dođe mora da ima određenu reputaciju, osim ako ne donesemo kreativniju odluku", rekao je Laporta za RAC 1, a potom je pomenuo nekoliko imea.

"Rafa Markez? Ne mogu da isključim njega kao opciju. Hansi Flik? Trebalo bi sve to da pitate Dekoa“, rekao je prvi čovek Barselone.

Aktuelni trener Barselone Ćavi Ernandes je nedavno najavio da se povlači sa mesta trenera na kraju sezone, a Laporta ga je u tome podržao.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()