Lautaro Martinez: Skudeto je i dalje moguć misija za Inter

Pobeda protiv Verone dala je krila igračima Intera, naročito popularnom napadaču koga u Italiji zovu El Toro.

15.01.2023. 11:53
  • Podeli:
Lautaro Martinez-63c3d94196d84.webp Foto: Profimedia

Lautaro Martinez smatra da je moguće da Inter uhvatiti tempo sa Napolijem u trci za osvajanjem Skudeta, naročito posle pobede nero-azura nad Veronom od 1:0.

Bila je to utakmica možda teža nego što se očekivalo, ali rani gol argentinskog napadača je vratio Inter na pravi put i na kraju se pokazao dovoljan za pobedu na stadionu "Đuzepe Meaca". Ovaj rezultat Martinezu i ekipi omogućava da prestignu Juventus na trećem mestu, sa jednakim brojem bodova, i da stignu na jedan bod od Milana koji je na drugoj poziciji Serije A.

"Znali smo da će protiv Verone biti teška utakmica. Oni daju golove sa svih pozicija“, rekao je Martizenz za "Skaj sport Italiju". "Rano smo postigli gol, a onda smo uradili ono što smo planirali. Bilo je važno osvojiti sva tri boda“.

Napoli je sada sa devet bodova više na vrhu tabele, pa mogu li Neroazuri i dalje da se nadaju Skudetu?

"Moguće je, pošto je pred nama dug put. Na putu do takvog cilja ne smemo više da pravimo greške, moramo da stignemo do svakog boda, inače će titula postati predaleka“, zaključio je popularni Argentinac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()