Laveci odlučio da se leči: Teško je, moram da se sredim

A tako je dobar fudbaler bio

26.01.2024. 09:21
  • Podeli:
Ezekijel Laveci-659cfb03a248c.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Argentine Ezekiel Laveci završio je na psihijatriji. Nekada fudbaler, danas narkoman, primljen je u ustanovu za mentalno zdravlje svojom voljom, rešen da je vreme da se dovede u red.

"Teško je. Ali moram nešto da uradim, moram da sredim svoj život i svoje navike. Moram to da uradim zbog svog sina", potvrdio je i Laveci.

On je prvi put u bolnicu primljen u decembru, sa ubodom noža u stomaku i prelomom ključne kosti. Čak je bilo objavljeno da ga je nožem izbo brat, a zatim se navodno predozirao i završio prvi put na psihijatriji.

Nije se dugo zadržao na lečenju, ali je sada sam odlučio da se reši zavisnosti od narkotika.

Laveci je fudbalsku karijeru završio 2019. godine u kineskom Hebeju.

Počeo ju je 2003. godine u Estudijantesu i tu bio sve do 2007. kada se seli u Evropu gde je branio boje Napolija i PSŽ pre odlaska u Aziju.

Za Argentinu je odigrao 51 meč i postigao devet golova

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()