Lazetić: Degutantno je da bilo šta najavljujem na Marakani

Zvezda praktično od 2017. godine nema poraz na svom stadionu, podseća trener TSC, ekipe koja gostuje u Beogradu

21.04.2023. 11:30
  • Podeli:
Žarko Lazetić_Foto Bane T Stojanović ATAImages Pixsell-1667650429038.webp Foto: Bane T. Stojanović / ATA Images / Pixsell

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je, dan pre utakmice sa Crvenom zvezdom, da je najveći izazov igrati sa crveno-belim na njihovom stadionu.

Fudbaleri TSC u subotu, 22. aprila od 18 časova, gostuju ekipi Crvene zvezde u 31. kolu Superlige Srbije.

"Svesni smo koliko su opasni i da sve redom pobeđuju, oni praktično od 2017. godine nemaju poraz na svom stadionu. Zbog toga mi je gotovo degutantno da bilo šta najavljujem i očekujem, ali naša je obaveza da se takmičimo, damo svoj maksimum, pokažemo svoje najbolje izdanje i ne gubimo nadu", izjavio je Lazetić.

Šef stručnog štaba TSC je dodao da će njegova ekipa pokušati da bude ravnopravan protivnik koliko god to bude moguće.

"Biće faza utakmice kada ćemo morati da se branimo iz niske zone, ali i to je deo fudbala. Imamo prethodno iskustvo sa njima i sa Marakane i sa naše Arene, i imali smo dobre momente na tim mečevima. Rezultat će prvenstveno zavisiti od toga koliko dugo ćemo moći takve momente da održavamo, a mislim da smo u odnosu na prošlu sezonu pokazali progresiju", istakao je Lazetić.

Golman Veljko Ilić se složio da je pred ekipom izuzetno važan meč protiv najjačeg protivnika.

"Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica. Crvena zvezda je sigurno jedna od najboljih ekipa u Srbiji. Imaju dobre pojedince koji mogu u par poteza da preokrenu tok meča, ali je verujem da ćemo odigrati dobro i vratiti se kući sa željenim rezultatom", zaključio je Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()