Šok u Bačkoj Topoli: Lazetić iznenada napustio TSC

Evo gde nastavlja karijeru

24.06.2024. 10:10
  • Podeli:
lazetic-66322a58c0e13.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Trener TSC Žarko Lazetić iznenada je napustio tim iz Bačke Topole.

Lazetić nije više šef struke TSC, jer je prihvatio ponudu koju je dobio od ekipe Makabija iz Tel Aviva, tvrdi Žurnal.

Srpski trener je sa timom iz Bačke Topole napravio velike rezultate, uspeo je da igra i Ligu Evrope, gde je osvojio jedan bod, bio je drugi na tabeli pretpošle sezone, dok je minulu završio na trećem.

Jedan je od retkih trenera koji je upisao preko 100 utakmica sa jednim timom u Superligi Srbije.

Napravio je ozbiljan sistem igre Lazetić u TSC-u, tako da će biti jako interesantno videti koga će klub izabrati kao njegovog naslednika.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()