Lazetić: Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će da bude dobro

Uzeli smo bod, potrudićemo se da uzmemo još, kaže trener TSC

06.10.2023. 08:37
  • Podeli:
Žarko Lazetić-651f24277e677.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinović/Tanjug

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić izjavio je da je zadovoljan remijem sa Olimpijakos na meču 2. kola grupe A Lige Evrope.

TSC i Olimpijakos su odigrali u Bačkoj Topoli bez pobednika, 2:2. 

"Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će da bude dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa", rekao je Lazetić posle utakmice za TV Arenasport.

"Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudićemo se da uzmemo još", dodao je trener ekipe iz Bačke Topole.

TSC je do boda stigao golom Miloša Pantovića u 90. minutu.

"Dobro su ušli svi, potrebno je adaptirati se na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu, jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno će to značiti za nastavak sezone" zaključio je Lazetić.

Klub iz Bačke Topole se nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa jednim bodom. TSC će u narednom kolu, 26. oktobra na svom terenu dočekati Frajburg.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()