Lazović asistent u porazu Verone od Torina: Ilić i Milinković Savić bez zapaženog učinka

Torino u narednom kolu dočekuje Lacio, dok će Verona gostovati kod Koma.

21.09.2024. 12:35
  • Podeli:
Tan2024-09-2022181841_9 darko lazović Paola GarbuioLaPresse via AP-66eea16324332.webp Foto: Tanjug/Paola Garbuio/LaPresse via AP

Fudbaleri Torina pobedili su Veronu rezultatom 3:2 u petom kolu italijanske Serije A.

"Bikovi" si poveli u 10. minutu golom Antonija Sanabrije, ali je posle samo dva minuta Grigoris Kastanos izjednačio na asistenciju Darka Lazovića.

Imao je Sanabrija u 22. minutu priliku da postigne drugi gol nakon penala koji je skrivio Pavel Davidovič - dobio i crveni karton - ali je pogodio stativu.

Do kraja prvog poluvremena su gosti međutim ponovo došli do prednosti pogotkom Duvana Zapate u 34. minutu.

Lazović je inače zamenjen na poluvremenu, dok je Ivan Ilić odigrao 67 minuta za Torino ispred čijeg gola je tokom čitavog susreta stajao Vanja Milinković Savić.

Treći gol za Torino postigao je Če Adams u 79. minutu, čime je rešio pitanje pobednika, a Verona je jedino uspela da preko Danijela Moskere u poslednjim trenucima ublaži poraz.

Torino u narednom kolu dočekuje Lacio, dok će Verona gostovati kod Koma.

U prvom susretu petog kola Empoli je golovima Lorenca Kolomba u 33. i Sebastijana Espozita u 49. minutu savladali Kaljari.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()