Leao: Ostao sam u Milanu jer želim da osvojim 'Zlatnu loptu'

Leao (24) je nedavno produžio ugovor sa Milanom do 30. juna 2028. godine

02.08.2023. 08:29
  • Podeli:
leao portugal reuters-6488b0f972cfc.webp Foto: Reuters

Fudbaler Milana i portugalski reprezentativac Rafael Leao izjavio je danas da mu je cilj da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN).

Leao (24) je nedavno produžio ugovor sa Milanom do 30. juna 2028. godine. Portugalski reprezentativac je prošle sezone odigrao 48 utakmica za Milan i postigao je 16 golova uz 15 asistencija.

"Ostao sam u klubu, jer mi je Milan pomogao da ostvarim sve svoje ciljeve. Zajedno smo osvojili 'Skudeto', a ja sam postao bolji fudbaler. Osećam da sam zreliji, osećam se kao vođa ovog tima. Mislim da je odluka da ostanem bila najbolja u ovom trenutku, jer imamo još mnogo toga da postignemo. Možemo da trijumfujemo u Ligi šampiona, a ja želim da osvojim 'Zlatnu loptu'", rekao je Leao.

Fudbaleri Milana se trenutno nalaze u SAD gde se pripremaju za novu sezonu. Milan je juče u Las Vegasu poražen od Barselone 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Ansu Fati u 55. minutu.

Leao je u Milan stigao 2019. godine iz Lila, a pre toga je igrao za Sporting.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()