Legenda Partizana u bolnici: Dževad Pekazi imao moždani udar

Boravio je u vikendici podno Kopaonika

03.10.2023. 16:02
  • Podeli:
Dževad Pekazi-651c1ec0b9005.webp Foto: Anadolu Agencija

Legendarni fudbaler Partizana i bivši reprezentativac Jugoslavije, Dževad Prekazi, imao je moždani udar i hitno je prebačen u bolnicu u Beogradu.

Prekazi je doživeo moždani udar u Brzeću podno Kopaonika, gde ima vikendicu. Trenutno je u stabilnom stanju, saznaje Telegraf.

Prekazi je za Partizan odigrao 153 utakmice tokom osam seniorskih sezona, i postigao 19 golova. Potom je igrao za Hajduk iz Splita i Galatasaraj, gde je proveo šest godina i imao verovatno najbolji period karijere. Na 185 mečeva za velikana iz Istanbula dao je 40 golova i važi za veliko ime u Turskoj.

Igračku karijeru završio je u turskom Bakirkojsporu 1992. godine.

Godinama je radio kao skaut Partizana, a jedno vreme je bio i asistent u mladoj reprezentaciji Srbije kada je selektor bio Zvonko Živković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()