Legendarni Englez ne daje nikakve šanse Interu: Oni su autsajederi u finalu

Stručni komentator je pre plasmana Sitija dao svoj sud

18.05.2023. 09:34
  • Podeli:
inter reuters-6464a121331c4.webp Foto: Reuters

Inter je protiv gradskog rivala Milana, odnosno posle pobede u revanšu od 3:0, izborio finale Lige šampiona koje se 10. juna igra u Istanbulu.

Iste večeri su Italijani saznali i rivala na poslednjem stepeniku do titule - biće to Mančester siti, koji je bio bolji od Real Madrida. 

Legendarni engleski fudbaleri, nekada zvezda Mančester junajteda, Rio Ferdinand odmah je reagova na plasman Intera u finale i ne daje im ikakve šanse u Istanbulu:

"Bez uvrede Interu, ali u finalu su autsajderi. Imaju zaista solidnu ekipu i mnogo igrača koji su igrali velike utakmice, ali ako ste ih gledali u grupnoj fazi, nikada ne biste pomislili da će doći do ovde gde su sada."

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()