Legendarni trener vozio u kontra smeru na novoj beogradskoj petlji

Obilaznica prvog dana rada ima događaj za pamćenje

30.06.2023. 09:39
  • Podeli:
Ljupko Petrovic_Boris Scitar PIXSELL-649e7f3b49128.webp Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Legendarni fudbalski trener Ljupko Petrović (76) je vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću na novoj obilaznici oko Beograda, kada je ušao u suprotnom smeru, piše "Kurir".

Čitavu Srbiju šokirao je snimak mercedesa, koji se u četvrtak provozao na novoj obilaznici, koja je tog dana puštena u saobraćaj, vozeći u kontra smeru.

Sada je otkriven i identitet vozača vozila, marke mercedes B180, a reč je o legendarnom fudbalskom treneru Ljupku Petroviću koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona 1991. godine.

On je vozeći levom trakom u kontra smeru udario u stranu automobila marke ševrole aveo kojim je upravljao Ž.K. (63).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()