Lekić: Puna Marakana rađa heroje, očekujem prolaz u Ligu šampiona

Revanš duel crveno-belih i Norvežana je u sredu od 21 čas na Marakani

27.08.2024. 11:03
  • Podeli:
marakana, stadion rajko mitić, navijači crvene zvezde, delije - Bane T. StojanovicATAImages 10, avgust, 2024-66cd9626b9093.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Lekić, rekao je da puna "Marakana" rađa heroje i istakao da veruje da aktuelni tim može da se plasira u Ligu šampiona. 

On je uoči utakmice Crvene zvezde i Bode Glimta, koja se igra u sredu od 21 čas, rekao da veruje da crveno-beli mogu da pobede.

"Bode ima dobru ekipu godinama, igraju Evropu, spremaju se uvek za Ligu šampiona. Sve imamo u svojim rukama. Igramo pred našim navijačima, to je velika prednost. Verujem u igrače, stručni štab, upravu. Očekujem prolaz. Zvezda ima odličnu hemiju u ekipi, to se vidi i to bi moglo da presudi. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će svi u dresovima doći na utakmicu", zakjučio je Lekić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()