Lep gest večitih: Partizan i Crvena zvezda igraju u čast nastradalih u Malom Orašju

Meč je zakazan za 12 časova, a odigraće se na stadionu “Ravni Gaj” u Malom Orašju

30.04.2024. 13:53
  • Podeli:
DERBI-65ef2bc5f291d.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su dva susreta u samo tri dana, a uskoro će na programu biti i treći. Naime, 4. maja navršava se godina od stravičnog masakra u Malom Orašju i Duboni ubijeno osmoro, a ranjeno 14 ljudi.

Na obeležavanju godišnjice omladinske selekcije Partizana i Crvene zvezde odigraće međusobni duel u čast žrtvama.

"U čast svih nastradalih, omladinske selekcije dva najveća fudbalska kluba u Srbiji će odigravanjem prijateljske utakmice učestvovati u obeležavanju godišnjice tragičnog događaja jer ljudskost treba da bude pre svega i naš viši cilj", naveli su crno-beli na svom zvaničnom "X" nalogu.

Meč je zakazan za 12 časova, a odigraće se na stadionu “Ravni Gaj” u Malom Orašju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()