Lepe vesti iz Vojvodine: Bolingi se, posle veštačke kome, oseća bolje

Trener kluba iz Novog Sada se raduje svakoj dobroj reči lekara

29.09.2023. 09:25
  • Podeli:
bolingi fk vojvodina-650f031663e8e.webp Foto: FK Vojvodina

Stanje fudbalera Vojvodine Džonatana Bolingija konačno ide u dobrom pravcu. Napadač Vojvodine, koji je nakon reprezentativne pauze završio u veštačkoj komi, probuđen je, polako dolazi svesti i, prema procenama lekara koji su se borili za njegov život, sve je bolje. 

Pred utakmicu sa IMT u Novom Sadu Vojvodina je predstavila i nove dresove, inspirisane 110-godišnjicom kluba, dok je konferenciju održao i trener Ranko Popović koji je iskoristio priliku da javno podeli lepe vesti i kaže reč, dve o stanju Džonatana Bolingija.

"Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje, a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari", rekao je Papopvić.

Bolingi je po povratku sa reprezentativne pauze iz Konga otišao na preglede u bolnicu, nakon čega je prosleđen na Institut, gde lekari nisu prvobitno mogli da mu postave dijagnozu, a zdravstveno stanje je zahtevalo postavljanje u veštačku komu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()