Lepe vesti za srpskog reprezentativca Nemanju Gudelja

Gudelj trenutno igra u Sevilji gde ima ugovor do 30. juna

02.01.2023. 16:07
  • Podeli:
Tan2022-12-0417150962_5 NEmanja Gudelj Tara Radovanović-63b2ef81b6fa7.webp Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 Trener Sevilje Horhe Sampaoli ponudio je produženje ugovora srpskom reprezentativcu Nemanji Gudelju, prenosi španska "Marka".

Gudelj ima ugovor sa Seviljom do 30. juna, a srpski fudbaler ima pravo da pregovara sa drugim klubovima. 

"Marka" tvrdi da predstavnici Sevilje više od mesec dana pregovaraju sa menadžerima srpskog reprezentativca u vezi produženja ugovora.

Španski mediji podsećaju da srpski fudbaler ima nadimak "Nema" i da mu je zbog kvalitetnih igara u prvom delu sezone u La Ligi ponuđeno produženje ugovora. 

"Marka" navodi da će Gudelj prilikom pregovora morati da smanji finansijske zahteve, jer je po važećem ugovoru jedan od najplaćenijih fudbalera u Sevilji.

Gudelj (31) je u Sevilju stigao u julu 2019. godine, a pre toga je igrao za Sporting, Guangžou, Tjanđin, Ajaks, AZ i NAC. 

Za španski klub odigrao je 131 meč i postigao je dva gola.

On je igrao za reprezentaciju Srbije na nedavnom Svetskom prvenstvu u Kataru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()