Lester našao trenera: Smit na klupi do kraja sezone

Jasan mi je izazov, ali to je nešto što smo moj tim i ja već iskusili, kaže novi menadžer

11.04.2023. 09:53
  • Podeli:
Den Smit -643511fd971c5.webp Foto: FK Lester

Fudbalski klub Lester saopštio je da je Din Smit (52) imenovan za novog menadžera Lisica.

Smit će voditi Lester do kraja sezone u Premijer ligi. On je na mestu menadžera zamenio Brendana Rodžersa, koji je 2. aprila dobio otkaz zbog serije loših rezultata u Premijer ligi. Smit je ranije vodio Norič, Aston Vilu, Brentford i Volsol.

"Zaista sam srećan što sam dobio šansu da vodim Lester u finišu sezone. Jasan mi je izazov, ali to je nešto što smo moj tim i ja već iskusili. Lester ima kvalitet i dovoljan broj utakmica da izbori opstanak u Premijer ligi", rekao je Smit, prenosi zvanični sajt kluba.

Lester se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Premijer lige sa samo 25 bodova, a do kraja sezone ostalo je još osam kola.

"Naš prvi posao je da ponovo izgradimo samopouzdanje i da ulijemo veru u tim. Radujem se što ću ove nedelje da počnem da radim sa igračima. Subota će biti veliki test, ali to je prilika koja nas sve podseća šta znači biti klub Premijer lige, takmičići se protiv najboljih igrača na svetu. Znam da će nas naši putujući navijači dobro podržati. Moramo da se povežemo sa njima i da im pružimo igru na koju mogu da budu ponosni. Idemo svuda pozitivni, u potrazi za bodovima”.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()