Levi ne dozvoljava Kejnu da pređe u Mančester junajted

Englez ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna 2024. godine

30.05.2023. 11:13
  • Podeli:
Hari Kejn i Englezi-1668691951363.webp Foto: Profimedia

Predsednik Totenhema Danijel Levi poručio je kapitenu londonskog fudbalskog kluba Hariju Kejnu (29) da će blokirati njegov transfer u Mančester junajted, prenose britanski mediji.

"Dejli miror" tvrdi da je Levi poručio da Kejn može da nastavi karijeru samo u nekom klubu van Premijer lige. On je istakao da neće da dozvoli da kapiten Totenhema pojača Mančester junajted ili bilo koji drugi klub iz Premijer lige.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna 2024. godine, a britanski mediji navode da Levi rizikuje da najbolji fudbaler londonskog kluba na kraju naredne sezone ode bez obeštećenja. Takođe, podseća se da je Totenhemu predstojeći letnji prelazni rok poslednja šansa da zaradi veliko obeštećenje od eventualnog transfera kapitena engleske reprezentacije.

Kejn je član Totenhema od 2004. godine, a za londonski klub je odigrao 435 mečeva i postigao je 280 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()