Liga Evrope: Crvena zvezda nemoćna u Trabzonu

Igru koja je puna zamerki ublažio je gol Veljka Nikolića, ali ni on nije bio dovoljan za utehu srpskom šampionu

15.09.2022. 21:06
  • Podeli:
Crvena zvezda Trabzon.jpg Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde ni u 2. kolu Lige Evrope nisu uspeli da osvoje bod. Tim Miloša Milojevića poražen je od Trabzona u gostima, sa 2:1, i posle dva odigrana meča u grupi H našao se na poslednjem mestu bez bodova. 

Ekipa šampiona Srbije bila je na ovom gostovanju, prvog evropskog ove sezone, nije mnogo pokazala od fudbala. Uglavnom je igrala po diktatu domaćina što je kažnjeno sa dva gola u mreži Milana Borjana. Uteha je stigla u izvođenju Veljka Nikolića, koji je u finišu meča dao gol i smanjio razliku jedan razlike, ali posle tog 89. minuta nije bilo više vremena, ni snage ni ideje, da se izvuče makar bod.

Do prvog gola na utakmici došlo je posle gubitka lopte fudbalera Crvene zvezde, što je iz kontre iskusni dvojac Trezege - Hamšik maksimalno iskoristio. Sa leve strane Trezege dodao saigraču loptu na peterac, što je Slovak glavom plasirao u gol gostiju - 1:0 (16. minut).

U drugom poluvremenu Kings Kangva je dobio drugi žuti karton i ostavio crveno-bele sa igračem manje da juri razliku. Fudbaleri Trabzona su iskoristili još jednu grešku protivnika i loptu koju je, ovog puta izgubio Geler Kanga, pretvorili u svoju šansu koju je iskoristio Trezege - 2:0 (69. minut).

Sledeća šansa crveno-belog tima je 6. oktobra protiv, lidera na tabeli, Ferencvaroša.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()