Liga Evrope: Monako, sa bele tačke, slavio protiv Zvezde

Tri propuštene šanse i jedan penal odneli su bodove iz Beograda i publiku naterale da viče: Uprava napolje

08.09.2022. 23:04
  • Podeli:
Crvena zvezda Monako.jpg Foto: Darko Vojinović / Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Monaka sa 1:0 (0:0) u 1. kolu, prvog meča, H grupe Lige Evrope.

Pred 40.226 gledalaca na stadionu Rajko Mitić odlučio je pogodak "rezerviste" Brila Embola iz penala u 74. minutu, nakon što je Slavoljub Srnić neoprezno faulirao Aleksandra Golovina.

Srnić je i nedavno protiv Makabija u plej-ofu za Ligu šampiona skrivio penal, odmah potom je zamenjen i "nagrađen" zvižducima sa zapadne tribine.

Zvezda je u prvom poluvremenu imala sjajnu šansu preko Osmana Bukarija, Gelor Kanga je u nastavku pogodio prečku, a odličan pokušaj iz slobodnog udarca zabeležio je Aleksandar Katai.

Ipak, na kraju meča deo nezadovoljnih navijača Zvezda skandirao je "Uprava napolje", u trenutku kada je nemački sudija Harm Osmers dosudio još jedan penal za goste, ali ga je VAR anulirao.

U drugom meču grupe Ferencvaroš je u Budimpešti savladao Trabzon 3:2.

Zvezda za sedam dana u 2. kolu gostuju Trabzonu, a Monako dočekuje Ferencvaroš.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()