Liga Evrope: Olimpik ubedljivo poražen, ali ide dalje

Svi favoriti su obezbedili plasman u četvrtfinale

14.03.2024. 21:21
  • Podeli:
Milan Slavija Prag-65f35bb454872.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Fudbaleri Olimpika iz Marseja plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope, nakon što su poraženi od ekipe Viljareala na gostovanju rezultatom 3:1 (2:0).

Prvi meč kod kuće dobila je francuska ekipa rezultatom 4:0.

Golove za španski tim su postigli Etijen Kapu u 32. minutu, Aleksander Sorlot u 54. minutu i Herson Moskuera u 86. minutu. Jedini gol za Olimpik postigao je Žonatan Klaus u 94. minutu.

Fudbaleri Benfike su obezbedili plasman u četvrtfinale, pošto su na gostovanju pobedili ekipu škotskog Rendžersa sa 1:0 (0:0). Prvu utakmicu je isto dobila ekipa Benfike na svom stadionu rezultatom 3:2.

Jedini gol je dao Rafa Silva u 66. minutu.

Plasman u četvrtfinale Lige Evrope obezbedili su i ekipa Milana, koja je pobedila Slaviju u Pragu rezultatom 3:1 i ekipa Vest Hema koja je kod kuće pobedila Frajburg sa 5:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()