Liga šampiona: Inter na krilima Arnautovića savladao Atletiko

Kapiten odlično organizovao napad za pobedu kod kuće

20.02.2024. 22:58
  • Podeli:
Marko Arnautović i Lautaro Martinez-65d51e5b384e1.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Fudbaleri Intera uspeli su, na svom terenu, da pobede Atletiko Madrid u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Pokušavao je, trudio se Mrako Arnautović da da gol Atletiko Madridu, od kada je ušao u igru na poluvremenu... Promašio je Austrijanac jednu stopostotnu šansu, a i Jan Oblak je odlično branio nalete ostalih Internista čime je sprečio nekoliko puta da mu se mreža zatrese... 

A onda je Lautaro Martinez kreirao napad iz kontre, uposlio Arnautovića koji je savladao slovenačkog golmana na golu španskog tima i konačno postigao gol. Tribine stadiona "Đuzepe Meaca" u Milanu su eksplodirale u tom 79. minutu kada je Inter poveo protiv Atletiko Madrida sa 1:0. 

Ispostaviće se biće to i konačan rezultat ovog meča. Sudija je meč produžio pet minuta, ali nije bilo bojazni da nero-azuri na revanš, koji je za dve nedelje u glavnom gradu Španije, idu sa golom prednosti.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()