Liverpul, Dortmund ili Juventus? Evo ko je najbliži dovođenju Andrije Maksimovića

Očekivano 'otimanje'.

18.10.2024. 15:02
  • Podeli:
maksimović andrija-67125b4db20a6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Ekipa Crvene zvezde u svojim redovima ima pravog fudbalskog bisera, a radi se naravno o Andriji Maksimoviću koji je za izuzetno kratko vreme zaludeo veliki deo Evrope. Odličan meč u večitom derbiju sa Partizanom, a onda i solidna utakmica protiv Intera su ga trasirali na zvezdano nebo, gde se otimaju velikani.

Već ima dosta nagađanja i oko toga gde će on nastaviti karijeru, pominje se Borusija Dortmund, ali najnoviji navodi dolaze iz Nemačke.

Naime, Kristijan Falk inače novinar nemačkog Bilda tvrdi da u ovom trenutku Dortmund zaostaje u trci i to zbog Liverpula, koji je takođe pokazao interesovanje i trenutno se nalazi najbliži potpisu ovog talentovanog fudbalera iz Srbije.

Falk kaže da je Dortmund zainteresovan, ali, nije jedini.

"Dortmund vidi Maksimovića kao jednog od najvećih dragulja fudbala, kao što je video Bajno Gitensa. Ali, u ovom trenutku to interesovanje nije toliko konkretno da planiraju kupovinu. Liverpul i neki drugi zainteresovani klubovi su mu možda bliži. U Dortmundu i dalje traju diskusije o Maksimoviću, ali još to nije vrela tima. Videćemo kako će engleski klubovi da priđu ovoj temu, ali Borusija trenutno nije u pol poziciji za njegovo dovođenje", ističe Kristijan Falk.

Podsetimo, nedavno smo pisali da je Zvezdin Mesi i na Juventusovom radaru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()