Liverpul odabrao Klopovog zamenika: Portugalac najozbiljniji kandidat

Na Etihadu spremaju trogodišnji ugovor za novog trenera

09.04.2024. 10:11
  • Podeli:
Liverpul deca-65e2149c617bb.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Trener fudbalera Sportinga iz Lisabona Ruben Amorim trenutno je najozbiljniji kandidat za naslednika Jirgena Klopa u Liverpulu, prenose portugalski mediji.

Kako se navodi, nakon što im je postalo jasno da od dolaska Ćabija Alonsa iz Leverkuzena nema ništa, čelnici Liverpula izabrali su 39-godišnjeg Portugalca i spremaju mu trogodišnji ugovor.

Amorim je imao veoma solidnu igračku karijeru, najviše vremena proveo je u dresu Benfike, a odigrao je i 14 utakmica za reprezentaciju Portugala.

Kao trener prvo se dokazao u Bragi, a već četvrtu sezonu vodi Sporting i nadomak je osvajanja druge šampionske titule.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()