Liverpul sprema bombu nad bombama: Tinejdžer koji briljira na EP odlazi iz Reala

Liverpul sprema bombu nad bombama! Tinejdžer koji briljira na EP odlazi iz Reala

28.06.2024. 15:48
  • Podeli:
arda guler-667ebe76f321f.webp Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Vest koju danas donose britanski mediji izazvaće veliku detonaciju, posebno među navijačima Liverpula i madridskog Reala.

Klub sa Enfilda je, kako se navodi, spreman da krene u akciju i aktivira transfer iz snova. Mladi turski reprezentativac Arda Guler (19), momak koji briljira na Evropskom prvenstvu mogao bi da bude novi član "crvenih".

Iako ne deluje realno da će se Real tako lako odreži supertalentovanog tinejdžera za kog je prošlog leta platio 20 miliona, činjenica je da je u ofanzivnim linijama Madriđana velika gužva i da Guler ne bi dobijao prilike kakve zaslužuje.

Upravo to je bio znak za Liverpul da krene u ispitivanje "pulsa" Reala, a posebno dobra stvar je što sjajni fudbaler i dalje nema preveliku cenu. Procenjuje se da trenutno vredi 30 miliona evra, što zaista nije novac koji bi smeo da pravi problem najozbiljnijim klubovima. A možda i najrealnija opcija je da Liverpul Gulera dovede na pozajmicu i tako sve tri strane učini zadovoljnim u celoj priči.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()