Ljajić stavio tačku na spekulacije: Partizan ne traži sportskog direktora

Prvi čovek crno-belih navodi da će isključivo Mijatović i Lazović ubuduće brinuti o svemu što se tiče sportskog dela u Humskoj.

25.10.2024. 20:20
  • Podeli:
rasim ljajic TANJUG RADE PRELIĆ-671794d2bda42.webp Foto: TANJUG RADE PRELIĆ

Imenovanje novog sportskog direktora u Partizanu, posle rastanka sa Ivicom Ilievim, neće biti tema u narednom periodu, te da su imena koja se pojavlju i koja će se pojavljivati, konkretno Zlatka Zahovića, između redova i Ivana Tomića, puke spekulacije. Jer, Predrag Mijatović i Danko Lazović imaju puno poverenje da srede i urede sportski sektor prema sopstvenom nahođenju.

Tim povodom prvi čovek crno-belih Rasima Ljajića navodi da će isključivo Mijatović i Lazović ubuduće brinuti o svemu što se tiče sportskog dela u Humskoj.

"U ovom trenutku ne razmišljamo o imenovanju novog sportskog direktora posle odlaska Ivice Ilieva, niti je to tema u Partizanu. Imamo mnogo prečih, urgentnijih kojima smo svakodnevno zaokupljeni poslova. Imamo svetska imena - Predraga Mijatovića i Danka Lazovića, koji sa punim poverenjem kompletne Privremene komisije, kluba i navijača brinu o sportskom sektoru sada i ubuduće i nemamo nijedan razlog da menjamotom bilo šta u tom pogledu", rekao je Rasim Ljajić za Telegraf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()