Ljubav je obostrana: Martinez bi u Interu mogao da ostane zauvek

Menadžer Kamara donosi dobre vesti za obe strane

16.11.2023. 13:40
  • Podeli:
Lautaro Martinez-65560d8c448fb.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Kako godine prolaze Lautaro Martinez, iz brzopletog talentovanog mladića, stasava u sigurnog, uigranog lidera. I dalje mlad Argentinac, od 26 godina sve što je naučio, u profesionalnom smislu, naučio je u Interu i Inter ga je istrpeo - sada je to potvrđena obostrana ljubav. 

Da je tako shvata se iz izjave Martinezovog menadžera Kamara, koji je govorio o novom ugovoru koji sprema klub iz Milana. 

"Lautaro je 100% fokusiran na Inter. Osećam da ćemo postići dogovor o novom ugovoru sa Interom, jer ova saradnja je veoma dobra za obe strane", rekao je Kamaro za TV Plej.

Kamaro je dalje rekao da bi reprezentativac Argentine mogao u Interu da ostane "doživotno", ali i da bi, jednog dana, to mogla da bude prilika da se povećaju finansije kluba ako bude potrebna brza prodaja.

Vreme će pokazati da li su ovo samo priče jednog manadžera ili ozbiljna stvarnost.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()