Loris pružio podršku saigraču: Kejn će se oporaviti i pomoći Engleskoj da zablista

Mnogi igrači su promašili bitne penale u svojim karijerama - Ronaldo, Mesi... , kaže golman Francuske

13.12.2022. 20:44
  • Podeli:
Igo Loris-6398c7cdf0cf0.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Golman francuske fudbalske reprezentacije Igo Loris poslao je poruku saigraču iz Totenhema Hariju Kejnu pošto je engleski napadač promašio penal u četvrtfinalnom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv Trikolora, prenose britanski mediji.

Francuska je pobedila Englesku 2:1. Hari Kejn je realizovao penal u 54. minutu, dok je drugi put, pola sata kasnije, bio neprecizan sa 11 metara.

"Teško je vreme za reprezentaciju Engleske i Harija. Čuli smo se posle utakmice. Bilo je teško pronaći prave reči. Trebalo mu je malo vremena da odmori", rekao je Loris.

Francuski golman je uveren da će Kejn da se oporavi posle neuspeha na Mundijalu.

"Mnogi igrači su promašili bitne penale u svojim karijerama - Ronaldo, Mesi... Kejn će se oporaviti i pomoći Engleskoj da zablista", zaključio je francuski golman.

Francuska će u sredu u polufinalu SP igrati protiv Maroka.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()