Loš provod Totenhema u Njukaslu - baš loš: Klima se mesto za Ligu šampiona

Totenhem je pretrpeo težak poraz u Njukaslu koji bi mogao da ga košta u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

13.04.2024. 21:45
  • Podeli:
Tan2024-04-1313512558_4 totenhem nju kastl foto Owen HumphreysPA via AP-661ae0a97480c.webp Foto: Tanjug/Owen Humphreys/PA via AP

Fudbaleri Njukasla ubedljivo su na svom terenu pobedili Totenhem rezultatom 4:0 u prvoj utakmici 33. kola engleske Premijer lige.

Totenhem je pretrpeo težak poraz u Njukaslu koji bi mogao da ga košta u trci za mesto koje vodi u Ligu šampiona

Ekipa iz Londona je pala na peto mesto na tabeli, ima jednak broj bodova (60) kao Aston vila, ali i slabiju gol-razliku.

Njukasl je trijumfom preskočio Mančester junajted i izbio na šestu poziciju, ali je još uvek deset bodova daleko od Totenhema i petog mesta vrednog plasmana u Ligu Evrope.

Domaći su već nakon prvog poluvremena imali dva gola prednosti, a mrežu Totenhema su tresli Aleksander Isak u 30. i Entoni Gordon dva minuta kasnije.

Isak je u 51. minutu postigao svoj drugi pogodak na meču, a Gordon se drugi put upisao među asistente pošto je Fabijan Šer u 87. minutu iskoristio njegov dobar centaršut i glavom loptu sproveo u mrežu.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()