Loše vesti stigle u Zvezdu iz Gane: Povredio se Bukari

Odlične partije moraće na pauzu

12.10.2023. 09:41
  • Podeli:
Osman Bukari-6509fe6bc8a5d.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson/Tanjug

Nije moglo gore da se desi prvotimcu Crvene zvezde od toga da se tokom reprezentativne pauze povredi. Osman Bukari je skinut sa spiska igrača Gane za meč sa SAD i Meksikom zbog povrede, 

Ne navodi se o kakvoj je povredi reč, samo je objaveljno da ga nema u timu baš kao ni Danijela Amartija, Aleksandra Đikua i Tarkija Lamptija.

Bukari igra odlično od početka sezone i jedan je od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler šampiona Srbije. Do sada je odigrao 11 utakmica, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

On je postigao dva od tri pogotka za crveno-bele u Ligi šampiona - bio je precizan u porazu od Sitija (1:3) i remiju sa Jang Bojsom (2:2). Protiv prvaka Švajcarske namestio je gol Šerifu Endijaju, što znači da je učestvovao kod sva tri pogotka koje je Zvezda postigla do sada u elitnom takmičenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()