Fudbalska groznica u Minhenu počela: Ludilo na ulicama, Škoti napravili lošu uvertiru

Utakmica se igra od 21 sat

14.06.2024. 17:30
  • Podeli:
euro 2024 profimedia-666c5d2774b61.webp Foto: Profimedia

Večeras je na programu prva utakmica Evropskog prvenstva, a sastaće se domaćin Nemačka i Škotska.

Već danima je sjajna atmosfera u prestonici Bavarske, gde će domaćin Evropskog prvenstva otvoriti turnir.

Sjajnom raspoloženju doprinosi i nekoliko desetina hiljada, a neki kažu i celih 200.000 navijača Škotske.

Olimpijski park u Minhenu je krcat, a Škoti su napravili lošu uvertiru jer su izazvali tešku saobraćajnu nezgodu. Naime, šest osoba je povređeno u udesu, koji je izazvao škotski navijač u Nemačkoj. 

Sumnja se da je pod dejstvom alkohola vozio suprotnom saobraćajnom trakom u blizini aerodroma "Vece", na zapadu Nemačke.

Od šestoro povređenih, dvoje su teže, saopštila je policija. Škot je vozio levom trakom, kao što to čini u domovini, nakon čega je izazvao nesreću.

Ovaj 25-godišnjak je u automobilu bio sa još četvoricom prijatelja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()