Luis Suarez se oprašta od voljenog Nacionala

Idol Urugvajaca spreman je za Svetsko prvenstvo, a posle njega i za nove klubske pohode

07.11.2022. 11:03
  • Podeli:
profimedia-0723680716_luis suarez-1666081610421.webp Foto: Profimedia

Luis Suarez (35) je ostvario svoj san. Vratio se u Nacional, posle 16 godina u evropskom fudbalu, u klub odakle je krenuo u sportske pohode. Doneo mu titulu sa dva gola u finalu prvenstva Urugvaja i sada je spreman da ide dalje.

Suarez je napustio Atletiko Madrid da bi ponovo obukao dres svog prvog tima i samo nekoliko meseci kasnije postao sa njim šampion.  Odigrao je za Nacional ukupno 14 utakmica i postigao osam golova, pa je njegov cilj da se pripremi za Svetsko prvenstvo ostvaren. Pre odlaska na Mundijal napušta Nacional i kreće u osvajanje novih vrhova. 

Nakon Svetskog prvenstva Suarez će tražiti sledeći korak u karijeri. Nema ništa potvrđeno, ali glasine o njegovom odlasku u MLS su konstantne poslednjih godina. Osim toga, šuškalo se i o mogućem ponovnom susretu sa Mesijem u redovima Intera iz Majamija. Njih dvojica, pripadnici iste generacije i fudbalski veterani u odličnoj formi, igrali su večć u Barseloni gde su se i privatno združili.

Suarez se trenutno koncentriše na urugvajski tim i već radi sa igračima iz lokalnog šampionata, gde zajedno čekaju druge da im se priključe. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()